По півдню Ізраїлю випустили ракету зі сторони сектора Газа: що відомо

Читать на русском
Система протиповітряної оборони Залізний купол не використовувалася, оскільки передбачалося, що снаряд приземлиться у безлюдному районі.
Ілюстративне фотоflickr.com Gil Cohen Magen

По території Ізраїлю було випущено ракету із сектора Газа, яка впала у відкритому полі неподалік міста Нахаль-Оз на півдні країни.

Про це повідомляє видання The Times of Israel.

Згідно із заявою Армії оборони Ізраїлю, падіння ракети не завдало шкоди, ніхто з громадян не постраждав.

Також у ЦАХАЛ зазначили, що система протиповітряної оборони «Залізний купол» не використовувалася, оскільки передбачалося, що снаряд приземлиться у безлюдному районі.

Система «Залізний купол» не вирішить проблеми України – посолІзраїльська система ППО Залізний купол не зможе вирішити ті проблеми, з якими сьогодні стикається Україна, впевнений посол Міхаель Бродський.

Згідно з повідомленнями ізраїльських ЗМІ, відповідальності за ракетну атаку ніхто на себе не взяв.

Зазначається, що напад стався після того, як четверо палестинців, двоє з яких були, за даними ізраїльської сторони, членами терористичних угруповань, були застрелені у четвер під час ізраїльського військового рейду в місті Дженін на Західному березі.

Ракетний обстріл стався під час загострення напруженості між ізраїльтянами та палестинцями цього року, пише Сіньхуа. За даними агентства, очікується, що напруженість загостриться найближчими днями, коли у квітні священний для мусульман місяць Рамадан і тижневе юдейське свято Песах відзначатимуться в один тимчасовий період.

Нагадаємо, що Ізраїль в ніч на неділю, 19 лютого, завдав ракетного удару по Дамаску. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Окрім цього, внаслідок ізраїльського ракетного удару вночі 8 березня, аеропорт сирійського міста Алеппо був змушений припинити роботу.

Також пізнього вечора 28 січня стало відомо, що в Ірані сталися потужні вибухи на оборонному заводі в місті Ісфахан у центральній частині країни. Крім того, під ударом невідомих БПЛА опинилися інші військові та промислові об'єкти у мінімум п'яти містах. Влада Ірану звинуватила Ізраїль в атаці безпілотника на збройовий завод.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: