В Ірані продовжують гриміти вибухи, удари можуть виявитися справою рук Ізраїлю – ЗМІ

Читать на русском
Під ударами опинилися численні міста в Ірані - Тегеран, Ісфахан, Тебріз, Решт, Хой, Хамадан, Кередж, Маллард і багато інших
Фото з місця подійСкриншот

За численними ударами по об'єктах військової промисловості Ірану в ніч з 28 на 29 січня може стояти Ізраїль. Мета Ізраїлю, нібито - повне знищення іранської військової промисловості.

Про це повідомляє телеканал Al Arabiya.

При цьому офіційно Ізраїль ніяк не коментував ці припущення. Однак прямо зараз ізраїльська армія почала введення військ в міста Шхем та Бейт-Уммар (Юдея та Самарія). Мета - ліквідація інфраструктури та живої сили контрольованих Іраном місцевих терористичних угруповань.

«Сьогодні вночі ми вирішили атакувати терористичні організації. Наша відповідь буде сильною, швидкою та точною. Хто хоче нам нашкодити, тому і ми нашкодимо» - заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

Повідомляється, що під ударами опинилися численні міста в самому Ірані - Ісфахан, де серед інших розташовані об'єкти ядерної програми іранської диктатури, Тебріз, Решт, Хой, Хамадан, Кередж та інші. Також завдано ударів по урядових будівлях в Тегерані, столиці країни.

Іран підняв у небо бойову авіацію, спікери КВІР заявляють, що всі атаки нібито виявилися невдалими, атакуючі БПЛА збиті.

На кордоні Ірану з іншими державами працюють американські розвідувальні літаки.

Нагадаємо, пізно ввечері 28 січня стало відомо, що в Ірані сталися потужні вибухи на оборонному заводі в місті Ісфахан в центральній частині країни. Крім того, під ударом невідомих БПЛА опинилися інші військові та промислові об'єкти в мінімум п'яти містах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: