Плани окупанта провалюються: Єрмак про оборону Бахмута

Читать на русском
Плани російських окупаційних військ захопити місто Бахмут, що в Донецькій області, провалюються.
president gov ua

Плани російських окупаційних військ захопити місто Бахмут, що на Донеччині, провалюються.

Про це у Telegram-каналі заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Він наголошує, що українські військові продовжують успішно тримати оборону Бахмуту Донецької області. Плани армії країни-окупанта захопити місто провалюються.

«Сили оборони продовжують стримувати ворога на Сході, їх плани щодо окупації Бахмута зараз провалюються. Попереду – Україна», – йдеться у дописі.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

Раніше стало відомо, що за підсумками чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача було ухвалено рішення продовжувати обороняти Бахмут. Зауважимо, ситуація у місті важка, але контрольована українськими силами. Водночас росіяни щоденно публікують повідомлення про «повне оточення» та взяття міста.

На Заході наголошують, що Бахмут не має стратегічного значення: росіяни хочуть захопити його, щоб нарешті оголосити про хоч якусь значну перемогу. Але Україна так не вважає. По-перше, під час боїв за Бахмут росія зазнає масштабних втрат. А по-друге, битва дозволяє виграти час і підготуватися до контрнаступу. Хронологія оборони міста – на інфографіці «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: