Позиції в Бахмуті утримуються з нескінченними боями – екскомандир «Азова»

Читать на русском
Українські захисники продовжують обороняти Бахмут. Бої за місто не припиняються. Спрогнозувати розвиток ситуації неможливо, заявив Максим Жорін.

Ситуація у Бахмуті, найгарячішій точці фронту, важка, але контрольована українськими силами. У той же час росіяни щоденно публікують повідомлення про «повне оточення» та взяття міста.

Про це у своєму Telegram-каналі пише колишній очільник полку «Азов» Максим Жорін.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

«В реальності сполучення з містом є, в’їхати-виїхати можна, але і потрапити під обстріл на дорозі теж. Позиції і в самому Бахмуті, і на околицях утримуються – з нескінченними боями, обстрілами, атаками та контратаками», – розповів Жорін.

Також він зазначив, що попри велику кількість прогнозів та оцінок від різних експертів, ніхто не може сказати точно, як буде розвиватись ситуація.

Нагадаємо, голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів, скільки цивільних, серед яких є й діти, залишається у Бахмуті.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що оборона Бахмута має надважливе стратегічне значення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: