Росія за добу втратила вже дві роти військових, намагаючись оточити Авдіївку

Читать на русском
Протягом минулої доби ворог 21 раз намагався атакувати позиції в районі Авдіївки та Мар’їнки, але без жодного успіху.
фото: ВВС

Російські окупанти хочуть взяти в кільце Авдіївку, щоб локалізувати всі сили оборони. Лише за останню добу вони втратили майже дві роти особового складу.

Про це повідомляє керівник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський в ефірі єдиного телемарафону.

«Протягом минулої доби ворог 21 раз намагався атакувати позиції в районі Авдіївки та Мар’їнки, але без жодного успіху. Ворог за вчорашній день втратив близько двох рот особового складу вбитими і пораненими. Стало відомо, що в районі Авдіївки та Мар’їнки до підрозділу 155-ї бригади морської піхоти рф долучився ще підрозділ спецпризначення 98-ї бригади ДШВ. Це підсилення, але морально-психологічний стан даного підрозділу дорівнює нулю», - зазначив Дмитрашківський.

При цьому, представник Сил оборони пояснив, що основним задумом країни-агресора є взяття в кільце Авдіївку, щоб локалізувати всі сили оборони, які є в цьому місті.

Нагадаємо, що російські окупанти вчора вранці, 17 березня, завдали авіаракетного удару по Авдіївці. Також на Донецькому напрямі у Курахівській громаді росіяни пошкодили будівлю колонії.

Раніше ми повідомляли, що Сили оборони України протягом доби відбили понад 100 атак росіян на п'яти напрямках. Авіація ЗСУ завдала шість ударів по місцю скупчення ворога.

За добу ворог завдав 34 авіаційних ударів. Зокрема, 11 із них – із застосуванням БПЛА Шахед-136.

Увечері 17 березня російські війська направили іранські дрони-камікадзе Shahed на Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: