Росіяни завдали 20 ударів по Чернігівщині та Сумщині

Читать на русском
У суботу, 18 березня, зранку російські військові вкотре атакували Сумщину та Чернігівщину. Загарбники відкрили вогонь 20 разів.
Укрінформ

У суботу, 18 березня, зранку російські військові вкотре атакували Сумщину та Чернігівщину. Загарбники відкрили вогонь 20 разів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ» в Телеграмі.

За їхніми словами, російські війська зранку 18 березня завдали 20 ударів з артилерії та мінометів по прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей.

Зокрема, було зафіксовано 13 ударів, ймовірно зі ствольної артилерії з 09:30 до 10:30 в районі населеного пункту Олександрівка Чернігівської області. Ще сім ударів, ймовірно з міномета калібру 120 мм, зафіксували з 11:50 до 12:10 в районі населеного пункту Старікове Сумської області.

Наразі відомо, що втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація до військових також не надходила.

Нагадаємо, минулої доби дві людини отримали поранення внаслідок обстрілів Херсонської області військами рф, ще один доручив травми, підірвавшись на російській міні.

Того ж дня війська рф з використанням ракет С-300, артилерії, мінометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського і Богодухівського районів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: