Війська рф нанесли чотири авіаудари по Авдіївці

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці завдали авіаракетного удару по Авдіївці. Також на Донецькому напрямі росіяни пошкодили будівлю колонії.

Російські окупанти сьогодні вранці завдали авіаракетного удару по Авдіївці. Також на Донецькому напрямі у Курахівській громаді росіяни пошкодили будівлю колонії.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Як часто росія зможе завдавати ракетних ударів надалі: у ГУР озвучили прогнозиРакетні удари росіян ще будуть, але їхня масованість залежатиме від запасів, які ворог накопичує.

«На Донецькому напрямку у Курахівській громаді пошкоджено будівлю колонії. У Мар'їнській громаді під обстрілами Мар'їнка та Красногорівка, в Очеретинській — Красногорівка, Кам'янка, Сєверне і Водяне. Зранку відбувся авіаракетний удар по Авдіївці — без жертв», - написав Кириленко.

За його словами, на Горлівському напрямку було дві хвилі обстрілів Костянтинівки з Ураганів касетними боєприпасами — поранено 6 людей, пошкоджено щонайменше 19 будинків, школу та підприємство.

«1 людина загинула і 1 поранена у Торецьку, відомо про 1 пораненого та 5 пошкоджених багатоповерхівок у Бахмуті. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Федорівці і 5 будинків у Васюківці, гучно було в Часовоярській громаді», - повідомив Кириленко.

Він додав, що на Лисичанському напрямку під обстрілами околиці Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади.

Нагадаємо, за даними Генштабу, росіяни продовжують штурмувати Бахмут, намагаються прорвати оборону ЗСУ на Куп'янському та Лиманському напрямках.

Раніше війська рф завдали ракетного удару по Марганцю на Дніпропетровщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: