У МЗС відреагували на скандальні заяви прем'єр-міністра Грузії

Читать на русском
Ніколенко зазначив, що представники офіційної влади Грузії майже дослівно повторюють тези російської пропаганди, коли говорять про спроби України втрутитися у внутрішні справи країни.

Міністерство закордонних справ категорично відкидає натяки грузинської влади щодо можливої підготовки Україною державного перевороту в Грузії.

Таку заяву зробив речник МЗС Олег Ніколенко у своєму Facebook-акаунті.

Він зазначив, що представники офіційної влади Грузії майже дослівно повторюють тези російської пропаганди, коли говорять про подібні речі.

«Представники грузинської влади звинуватили Україну в підготовці державного перевороту в Грузії, втягуванні її у війну з росією, спрямуванні сил для розпалювання громадянської війни. Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного із реальністю», – повідомив Ніколенко.

Він додав, що грузинська влада не там шукає ворога і висловив упевненість, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів.

«Ми високо цінуємо підтримку грузинів, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися у розвитку європейського майбутнього», – заявив представник МЗС.

Нагадаємо, напередодні прем’єр-міністр Грузії звинуватив політичне керівництво України у втручанні у внутрішні справи країни. Гарібашвілі, серед іншого, грубо образив українських політиків, котрі публічно підтримали протести в країні.

Раніше повідомлялося, що парламент Грузії відхилив скандальний законопроект про іноагентів, через який у країні почалися протести.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: