Прем'єр Грузії грубо відповів українським політикам, які підтримали протести

Читать на русском
Іраклій Гарібашвілі звинуватив політичне керівництво України у втручанні у внутрішні справи країни.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі звинуватив політичне керівництво України у втручанні у внутрішні справи країни.

Відповідну заяву глави грузинського уряду цитує портал ImediNews.

Гарібашвілі, серед іншого, грубо образив українських політиків, які публічно підтримали протести проти ухвалення скандального закону про іноагентів.

«Коли людина, що воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять тут, у Грузії, це пряме свідчення того, що ця людина мотивована на те, щоб тут щось сталося.

Вийшов Кличко, вийшов Фейгін і якісь невідомі особи, українські політики, Арахамія та якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни. А це вже пряме втручання справи іншої країни», – заявив Гарібашвілі.

Він додав, що українським політикам потрібно «подбати про свою країну».

«Я не хочу зараз обговорювати це, вони на війні, і я хочу побажати всім успіхів, припинення війни та миру, возз'єднання країни. Але спочатку подбайте про себе та свою країну, а ми подбаємо про нашу країну. Я хочу сказати це всім», – заявив Гарібашвілі.

Нагадаємо, масові протести у Тбілісі спалахнули 7 березня, після ухвалення парламентом у першому читанні законопроєкту про «іноземний вплив». У наступні дні у кількох містах Грузії також пройшли мітинги.

В результаті парламент Грузії все ж таки відхилив скандальний законопроєкт про іноагентів.

Раніше повідомлялося, що у МЗС України висловили солідарність із грузинським народом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: