Резніков прокоментував інформацію про нібито причетність України до вибухів на «Північних потоках»

Читать на русском
Резніков спростовує причетність українських офіційних структур до вибухів на газопроводах Північний потік.
liga.net

Міністр оборони Олексій Резніков спростував повідомлення про нібито причетність України до вибухів на газопроводах «Північний потік».

Аварія чи саботаж: що сталося з газопроводами «Північний потік»Що сталося з російськими газопроводами Північний потік та які є версії аварії – на інфографіці.

«Для мене це доволі дивна історія, вона не має нічого спільного з нами. Я думаю, що офіційне розслідування, що проводиться відповідними владними структурами, опише усі деталі. Це було б певним компліментом для наших спеціальних сил, але це не наша діяльність», – цитує Резнікова «Європейська правда».

Нагадаємо, напередодні видання The New York Times з посиланням на джерела в американській адміністрації повідомило, що до підриву газопроводів може бути причетне «проукраїнське угруповання».

Сьогодні The Washington Post з посиланням на джерела написало, що розвідки Європи та США не перехоплювали повідомлень російських чи українських офіційних осіб, які б дозволили однозначно довести їхню причетність до підривів газопроводів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: