Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано майже пів сотні прильотів

Читать на русском
При цьому, обстановка на прикордонні Сумської області контрольована, формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російські окупаційні війська за добу вівторка, 7 березня, обстріляли дві громади у Сумській області майже пів сотні разів.

Про це прес-служба Сумської ОВА повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, загалом зафіксовано 45 прильотів – з мінометів та артилерії. У Білопільскій громаді зафіксовано 8 влучань. По Есманській громаді влучили 27 разів з артилерії та 10 – з мінометів.

При цьому в ОВА наголосили, що обстановка на прикордонні Сумської області контрольована, формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено.

Нагадаємо, що напередодні росіяни майже 60 разів атакували Сумщину. Згідно з даними ОВА, для ударів по ній росіяни застосували міномети, артилерію, великокаліберний кулемет та заряджені гранатометними пострілами (ВОГ) безпілотники.

Раніше ми повідомляли, що у Запорізькій області минулої доби російські війська обстріляли майже два десятки населених пунктів.

Також відомо, що за минулу добу противник здійснив 65 обстрілів Херсонської області, випустивші 354 снаряди із «Градів» та важкої артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: