Ворог «поставив на паузу» масовані удари – ОК «Південь»

Читать на русском
Російські війська поставили на паузу масовані ракетні атаки по Україні. Проте ймовірність ударів все ж залишається високою через наявність ракетоносіїв в Чорному морі.
Укрінформ

Російські війська «поставили на паузу» масовані ракетні атаки по Україні. Проте ймовірність ударів все ж залишається високою через наявність ракетоносіїв в Чорному морі.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Станом на 6 березня корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на ракетобезпечній для себе відстані від контрольованого Україною берега. Серед 15 кораблів, залишаються три ракетоносії, 2 з яких підводні. Загальна кількість ракет «Калібрів» сягає 16 одиниць.

При цьому ворог продовжує повітряну розвідку, та шукає нову тактику, щоб підвищити результативність застосування ракетних ударів.

Крім цього, «поставивши на паузу» масовані ракетні атаки, ворог час від часу задіює авіацію і ракети повітряного базування, групи дронів-камікадзе, а також наземне озброєння типу берегових чи оперативно-тактичних ракетних комплексів або ЗРК С-300.

«Готовність ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока», – наголошують в командуванні.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 6 березня, російські війська атакували України 15 дронами-камікадзе. Більшість з них збили сили ППО.

Раніше спікер Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявляла, що масовані ракетні атаки російських окупантів можуть залишитися в минулому, зараз рф у пошуку нової тактики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: