Рф вночі атакувала Україну дронами-камікадзе, більшість з них збили

Читать на русском
В ніч на понеділок, 6 березня, російські війська атакували України 15 дронами-камікадзе. Більшість з них збили сили ППО.
Укрінформ

В ніч на понеділок, 6 березня, російські війська атакували України 15 дронами-камікадзе. Більшість з них збили сили ППО.

Про це повідомив речник повітряних сил Юрій Ігнат в етері національного марафону.

Відомо, що росіяни під час нічної атаки запустили по Україні 15 дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131. Українська ППО збила 13 безпілотників.

За словами Ігната, такий результат роботи повітряної оборони є «доволі непоганим».

Системи ППО Skynex: що це таке та як ці системи посилять оборону українського небаПро те, що таке система ППО Skynex, про її ефективність і про те, як вона посилить українську ППО – в матеріалі Слово і діло

«Було попередньо запущено 15 БПЛА, 13 з них знищено протиповітряною обороною різними вогневими засобами. Результат доволі непоганий. Атакували з півночі, атакували центральні, східні області», – заявив речник.

Нагадаємо, раніше спікер Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявляла, що масовані ракетні атаки російських окупантів можуть залишитися в минулому, зараз рф у пошуку нової тактики.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв своєю чергою зазначав, що професійність та компетентність українських фахівців ППО зростає. Але й ворог періодично змінює тактику повітряних атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: