У Маріуполі зник мобільний зв'язок – радник мера

Читать на русском
Андрющенко пов'язав це з тим, що від завтра окупанти почнуть прослуховувати мобільні телефони співробітників бюджетних установ Маріуполя.

Російська окупаційна армія тимчасово відключила мобільний зв'язок у Маріуполі.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

Післявоєнне відновлення України: які країни взяли шефство над містами та областямиМайже три десятки країн виявили інтерес до відновлення українських міст та областей. Хто погодився взяти шефство і над яким регіоном – на інфографіці.

За його даними, 5 березня у Маріуполі майже весь день не було стільникового зв'язку. При цьому він не став уточнювати, яка ситуація зі зв'язком у місті зараз.

Андрющенко також додав, що від завтра окупанти почнуть прослуховувати телефони співробітників усіх бюджетних установ Маріуполя.

Нещодавно у мерії розповіли, що росіяни запровадили додаткові обмеження для населення у тимчасово окупованому Маріуполі. Серед іншого, ворог встановив блокпости на виїзді з міста, а також облаштував пункти контролю на всіх мостах.

Раніше головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний висловив упевненість, що українська армія зможе звільнити Маріуполь до кінця 2023 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: