Залужний пообіцяв звільнити Маріуполь вже цього року

Читать на русском
Головнокомандувач Збройних Сил упевнений, що українська армія звільнить тимчасово окупований Маріуполь до кінця 2023 року.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний упевнений, що українська армія звільнить Маріуполь до кінця 2023 року.

Про це він заявив у документальному фільмі журналіста Дмитра Комарова, присвяченому роковинам повномасштабного вторгнення рф.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

За словами Залужного, на день Святого Миколая він взяв участь в одному із дитячих заходів. Один хлопчик запитав Залужного, коли українські війська зможуть повернутися до тимчасово окупованого Маріуполя, на що отримав відповідь: «Цього року».

«Там один хлопчик стояв. Ілля його, здається, звуть. Йому років 5, мабуть. Він мене за руку відвів і каже: «Я маю окремо поговорити з вами». Каже: «Нагніться, я вам на вушко щось скажу. Ми точно повернемося до Маріуполя?». Я йому відповідаю: «Так». Він запитує: «А коли?». А я кажу: «Цього року», — розповів Залужний.

Головнокомандувач додав, що такі прохання дітей його дуже надихають.

Нагадаємо, напередодні у Маріуполі пролунали вибухи. Як стало відомо, ЗСУ знищили черговий склад із боєкомплектом ворога.

Раніше російські окупанти визнали, що повне знищення Маріуполя на Донеччині було їх цілеспрямованою тактикою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: