В окупованому Маріуполі розпочалася відкрита мобілізація – міськрада

Читать на русском
У тимчасово окупованому Маріуполі росіяни проводять масові мобілізаційні заходи. Дійшло до того, що в армію ворога відправляють навіть педагогів та співробітників комунальних служб.
Фото: Associated Press

У тимчасово окупованому Маріуполі ворожа адміністрація почала проводити масові мобілізаційні заходи.

Про це заявили у прес-службі Маріупольської міської ради.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

Так, до одного з навчальних закладів міста надійшло мобілізаційне розпорядження, в якому вказано, що чоловіків-педагогів, які отримали російський паспорт, відправлять у окопи.

Крім того, окупанти почали мобілізувати працівників комунальних служб. За даними міськради, нещодавно на фронт відправили трьох комунальників із маріупольського «Автодору».

«Незабаром це стане новою нормою. Тепер окупанти шукають мобілізаційний ресурс на комунальних підприємствах та у міській структурі, бо не все так добре на фронті», – підсумували у міськраді.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, через величезні втрати на фронті росіяни мобілізують у Маріуполі навіть безпритульних.

Раніше повідомлялося, що окупанти змушують підприємців міста ремонтувати військову техніку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: