Ракетний удар по Запоріжжю: з-під завалів вилучили тіла ще двох загиблих

Читать на русском
Уже понад добу триває ліквідація наслідків ракетного удару по житловому будинку у Запоріжжі. Кількість загиблих зросла до 5.
Фото: ДСНС

У Запоріжжі станом на 07:00 п'ятниці, 3 березня, рятувальники деблокували тіла ще двох загиблих мешканців будинку, який атакувала російська армія.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що вже понад добу триває ліквідація наслідків ракетного удару по житловому будинку у Запоріжжі. У цілодобовому режимі рятувальники продовжують роботи з пошуку людей під завалами та демонтажу небезпечних елементів будинку. Станом на 07:00 3 березня рятувальники деблокували тіла ще двох загиблих мешканців будинку.

Комунальні служби вивезли понад 102 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місці події надали допомогу 76 мешканцям та родичам постраждалих.

Координацію сил та засобів здійснює мобільна оперативна група ДСНС України. До ліквідації надзвичайної події залучені рятувальники Мобільно-рятувального центру м. Київ, підрозділи ДСНС Запорізької області, співробітники Національної поліції, комунальні служби, медики та волонтери, йдеться в повідомленні.

Згодом секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв зазначив, що кількість жертв збільшилась до 5. Також на цей час ще 10 людей вважаються зниклими безвісти та вісім людей травмовано.

Нагадаємо, що в ніч на 2 березня російська ракета прилетіла в багатоповерховий житловий будинок у Запоріжжі. Раніше було відомо, що загинули чотири людини, ще п'ять вважаються зниклими безвісти, серед них дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: