Ракетний удар по Запоріжжю: кількість загиблих зросла до 4

Читать на русском
В результаті ракетного удару рф по багатоповерховому будинку в Запоріжжі загинули чотири людини, ще п'ять вважаються зниклими безвісти.

Внаслідок ракетного удару російських військових по багатоповерховому будинку в Запоріжжі загинули чотири людини, ще п'ять вважаються зниклими безвісти, серед них дитина.

Такі дані оприлюднив Офіс Генпрокурора.

Зросла кількість жертв нічного російського удару по ЗапоріжжюКількість загиблих через удар російських окупантів по будинку в Запоріжжі 2 березня зросла до трьох осіб.

«За попередніми даними, загинуло четверо людей, вісім поранено, ще п'ятеро вважаються зниклими безвісти, серед них дитина», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, попередньо ракета ЗРК С-300 вдарила по п'ятиповерховому будинку, внаслідок чого сталася його руйнація. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено багатоповерхівки, розташовані поруч, а також автотранспорт місцевих жителів.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Нагадаємо, у ніч на 2 березня російська ракета вдарила по багатоповерховому житловому будинку в Запоріжжі. Під завалами опинилися мешканці квартир. Спочатку було відомо, що троє загиблих, п'ятеро людей у лікарні та ще 20 – евакуйовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: