Подоляк висловився щодо вибухів на території рф, «невідомих дронів та партизанів»

Читать на русском
Вибухи у росії та атаки партизанів є наслідком війни, вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.
фото REUTERS

Російська влада поступово втрачає контроль усередині своєї країни. Про це свідчать атаки невідомих безпілотників, вибухи та зіткнення бандформувань у рф.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у п'ятницю, 3 березня.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

«Вибухи на критичних об'єктах; невідомі дрони, які атакують російські регіони; зіткнення бандформувань; партизани, що атакують населені пункти, – це прямі наслідки втрати контролю всередині росії. І це все наслідки війни», – написав він.

При цьому Подоляк запевнив, що Україна не має відношення до внутрішніх конфліктів в рф.

Нагадаємо, цього тижня над російським Санкт-Петербургом закрили повітряний простір через «невідомий об'єкт». ЗМІ писали, що це міг бути безпілотник.

А напередодні російські пропагандисти та ЗМІ заявили про нібито проникнення «українських диверсантів» у прикордонні села Брянської області. Пізніше виявилося, що до цього причетні самі росіяни з «Русского добровольческого корпуса». У ГУР та ОПУ назвали цю історію з ДРГ провокацією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: