Росіяни вночі підірвали важливий для ЗСУ міст у Бахмуті – CNN

Читать на русском
Поліція міста Костянтинівка сподівається відремонтувати міст вже найближчими днями, додавши, що споруда є важливою для евакуації цивільного населення і переміщення вантажів, таких як боєприпаси.
Ілюстративне фотоiPress.ua

Російські війська в ніч на 3 березня підірвали міст, який з'єднує Бахмут із сусіднім селом Хромове. Його сподіваються відремонтувати найближчими днями, оскільки він є «життєво важливою артерією».

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, поліція міста Костянтинівка сподівається відремонтувати міст вже найближчими днями, додавши, що споруда є важливою для евакуації цивільного населення і переміщення вантажів, таких як боєприпаси.

Олександр Коваленко: «Російський наступ не встиг розпочатися, як захлинувся на усіх напрямках»Про російський наступ, загрозу для Молдови, проблему Придністров'я, західну зброю – в інтерв'ю Слово і діло з Олександром Коваленком

Відомо, що наразі міст є основним маршрутом постачання з Бахмута до міста Часів Яр.

В поліції додали, що військові все ще мають доступ до міста ґрунтовими дорогами та полями.

Інформацію про зруйнований міст також підтвердив спецпризначенець з Бахмута. Згідно з його словами ворог вдарив по споруді ракетою, залишивши велику воронку.

Нагадаємо, що у Бахмуті досі залишаються діти. Наразі у місті працюють вісім евакуаційних груп, які забезпечені бронетранспортом, проте частина мешканців відмовляються залишати місто.

Раніше у ЗСУ розповіли, як планують вибити ворога.

Також повідомлялося, що ЗСУ відбили атаки росії в районі Бахмута і вдарили по складу боєприпасів ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: