У російському Краснодарі стався вибух в районі льотного училища

Читать на русском
Як повідомляють у мережі, вибух, який чули в різних районів Краснодара та селища Нова Адигея, ймовірно стався на території льотного училища.
t.me/horizontal_russia

У російському Краснодарі сьогодні, 3 березня, пролунав потужний вибух. Після чого в районі місцевого авіаучилища сталася пожежа.

Про це повідомляють українські Telegram-канали, з посиланням на місцеві пабліки.

Російські канали у соцмережі почали масово поширювати інформацію про гучний вибух в місті. Від якого, як діляться жителі «затремтіли шибки та спрацювали сигналізації на машинах».

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

При цьому, як повідомляють у мережі, вибух, який чули в різних районів Краснодара та селища Нова Адигея, ймовірно стався на території льотного училища. Оскільки одразу після «бавовни» там здійнявся густий стовп диму, кадри якого активно розсилають місцеві Telegram-канали.

Водночас, у російському МНС намагаються «заспокоїти громадян». Рятувальники заявляють, що нібито «сталося займання трави у полі».

Місцеві чиновники поки що ж не прокоментували того, що сталося у місті.

Нагадаємо, що цього тижня над російським Санкт-Петербургом закрили повітряний простір через «невідомий об'єкт». ЗМІ писали, що це міг бути безпілотник.

А напередодні російські пропагандисти та ЗМІ заявили про нібито проникнення «українських диверсантів» у прикордонні села Брянської області. Пізніше виявилося, що до цього причетні самі росіяни з «Русского добровольческого корпуса». У ГУР та ОПУ назвали цю історію з ДРГ провокацією.

Нещодавно у російському Ульяновську під час випробувань вибухнув військово-транспортний літак Іл-76МД-90А.

Також у вівторок ввечері, 28 лютого, невідомі безпілотники атакували аеродром в російському місті Єйськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: