У росії вибухнув військово-транспортний літак Іл-76, є жертва та поранені

Читать на русском
Вибух стався в ангарі одного із авіазаводів Ульяновська. За даними росЗМІ, у цей час працівники проводили тести із відсіком фюзеляжу Іл-76.
Ілюстративне фото

У російському Ульяновську під час випробувань вибухнув військово-транспортний літак Іл-76МД-90А.

Про це повідомило російське пропагандистське видання РИА-Новости з посиланням на представників компанії, що займалася випробуваннями літака.

Скільки у росії авіабаз повітряно-космічних сил і де вони розташованіСкільки у російських повітряно-космічних сил авіабаз та де вони розташовані – на інфографіці. Зокрема, в окупованому Криму у рф шість аеродромів.

Вибух стався в ангарі авіазаводу «Авіастар». За даними росЗМІ, у цей час росіяни перевіряли складання фюзеляжу на герметичність, накачуючи у відсіки надлишковий тиск.

Відомо про одного загиблого, ще шестеро працівників підприємства отримали поранення різного ступеня важкості.

Варто зазначити, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну на території країни-окупанта часто трапляються аварії за участю авіатехніки.

Нещодавно штурмовик Су-25 зазнав катастрофи під час повернення на аеродром базування «після виконання бойового завдання». Пілот загинув.

А кілька днів тому у Мурманській області росії розбився вертоліт Мі-8. На борту було дев'ять осіб, троє з яких – члени екіпажу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: