У РНБО анонсували нову стратегію деокупації Криму

Читать на русском
За словами Данілова, черговість засобів деокупації – політико-дипломатичних, військових, економічних тощо – вимагає зміни пріоритетів.
Українська правда

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що Україна змінить стратегію майбутньої деокупації Криму.

Про це він написав у Twitter.

«Стратегія деокупації Криму – час нової редакції. Черговість засобів деокупації – політико-дипломатичних, військових, економічних тощо – вимагає зміни пріоритетів», - йдеться у його повідомленні.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

При цьому, у чому саме полягатиме суть цих змін, а також будь-які інші подробиці Данілов не повідомив.

Зазначимо, що Уряд має намір зайнятися підготовкою кадрового резерву для тимчасово окупованого Криму. Верещук упевнена, що починати готувати держслужбовців для півострова треба вже зараз.

Напередодні 26 лютого, в Україні відзначали День спротиву російській окупації Криму. Як зазначив президент Зеленський, Україна зможе відновити мир, повернувши Крим та звільнивши півострів від російської окупації.

Нагадаємо, окупаційна влада в Криму готуючись до української операції зі звільнення півострова, вже видала «рішення про встановлення високого рівня терористичної небезпеки».

Раніше ми повідомляли, що Кримський півострів після деокупації від росії знову стане найпопулярнішим українським курортом. Сам процес його звільнення включатиме чотири аспекти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: