Повернувши півострів, ми відновимо мир: звернення Зеленського у День спротиву окупації Криму

Читать на русском
Україна зможе відновити мир, повернувши Крим та звільнивши півострів від російської окупації.
president.gov.ua

Україна зможе відновити мир, повернувши Крим та звільнивши півострів від російської окупації.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні.

Сьогодні, 26 лютого, в Україні відзначають День спротиву російській окупації Криму.

«9 років тому російська агресія почалася з Криму. Повернувши Крим, ми відновимо мир. Це наша земля. Наші люди. Наша історія. Ми повернемо український прапор у кожен куточок України», – заявив президент.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Відомо, що 26 лютого 2014 року на заклик Меджлісу кримськотатарського народу до Верховної ради Автономної Республіки Крим тисячі людей намагалися чинити спротив російській окупації. Та наступного дня до урядових будівель Криму увійшли військові країни-терориста.

Нагадаємо, окупаційна влада в Криму готуючись до української операції зі звільнення півострова, вже видала «рішення про встановлення високого рівня терористичної небезпеки».

Кримський півострів після деокупації від росії знову стане найпопулярнішим українським курортом. Сам процес його звільнення включатиме чотири аспекти.

Раніше повідомляли, що в анексованому росією Криму «націоналізували» близько 700 активів українців. Серед власників цього майна є відомі політики та бізнесмени.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: