Деокупація Криму: у ГУР озвучили чотири обов'язкові аспекти

Читать на русском
Деокупації Криму. Сам процес включатиме військовий, економічний, соціально-гуманітарний та юридичний аспекти.

Кримський півострів після деокупації від росії знову стане найпопулярнішим українським курортом. Сам процес його звільнення включатиме чотири аспекти.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє ГУР МОУ.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

За його словами, українська розвідка ретельно відстежує динаміку настроїв населення в окупованому Криму, «й ставлення до москви на півострові змінюється як у тих, хто має постраждалих від війни родичів на материковій частині України, так і у симпатиків російського окупаційного режиму у Криму після його звірств та воєнних злочинів.».

«Щодо деокупації Кримського півострова представник воєнної розвідки зауважив, що процес включатиме військовий, економічний, соціально-гуманітарний та юридичний аспекти», - йдеться у повідомленні.

«Після відновлення територіальної цілісності України, у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом», – зазначає представник ГУР.

Нагадаємо, розвідка дізналася, як «влада» Криму готується до операції ЗСУ зі звільнення півострова.

Також повідомлялося, що Кабмін розпочне готувати кадровий резерв для півострова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: