Розвідка дізналася, як «влада» Криму готується до операції ЗСУ зі звільнення півострова

Читать на русском
Окупаційна влада в Криму готується до української операції зі звільнення півострова. ГУР повідомило подробиці.

Окупаційна влада в Криму готуючись до української операції зі звільнення півострова, вже видала «рішення про встановлення високого рівня терористичної небезпеки».

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

«Російська окупаційна адміністрація Криму та місцеве відділення ФСБ видали рішення про встановлення високого (жовтого) рівня терористичної небезпеки», - йдеться у повідомленні.

«Згідно з документом, встановлюються високий рівень загрози в населених пунктах Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, а також в Джанкойському, Красноперекопському і Ленінському (Єдикуйському) районах Криму», - сказано в повідомленні.

За їх даними, аналогічний рівень загрози оголошується на деяких підлеглих міністерствах, у тому числі:

  • транспорту,
  • житлово-комунального господарства,
  • охорони здоров'я,
  • пального та енергетики,
  • промислової політики та комітету з водного господарства та меліорації

Термін дії заходів не обмежений – до ухвалення рішення про відміну.

У рішенні зазначено, що підрозділам фсб рф, які діють в Криму та лінійному відділенню мвс рф на транспорті, необхідно посилити контроль за пересуванням транспорту на півострові. Посилюється контроль за переміщенням російських громадян та іноземців та обов’язковою реєстрацією тимчасового місця проживання.

За даними ГУР, такі «заходи безпеки» з боку окупантів є ознакою підготовки до початку операції зі звільнення Криму українськими Силами Оборони. Також це може свідчити про можливість здійснення провокацій з боку російських спецслужб щодо мирного населення півострова з подальшим перекладанням відповідальності на Україну.

Нагадаємо, Кабмін розпочне готувати кадровий резерв для півострова.

У США вважають, що Крим є визначальним майданчиком на війні з росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: