Резніков назвав кількість щоденних втрат окупантів під Бахмутом

Читать на русском
Окупанти дотримуються божевільної тактики: вони посилають проти ЗСУ хвилі вагнерівців або колишніх полонених, щоб відвоювати кілька метрів землі.
Ілюстративне фотоGetty Images

Російські окупаційні війська розпочали свій «великий наступ» на Донбасі, щодня втрачаючи по 500 солдатів убитими.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю виданню La Repubblica.

«Ми називаємо це «повзучим наступом», тому що вони дотримуються божевільної тактики: вони посилають проти нас хвилі «вагнерівців» або колишніх полонених, щоб відвоювати кілька метрів землі. Наприклад, у Бахмуті. Двадцять із них нападають на наші позиції, і ми їх убиваємо. Через деякий час приходять ще двадцять, і ще двадцять, у безперервному циклі. Наш генерал на східному фронті сказав, що за добу у росіян 500 убитих і 900 поранених», - заявив він.

Елітні підрозділи рф стали менш професійні, ніж на початку війни: у чому причинаЕлітні підрозділи окупантів зараз вже набагато менш професійні, ніж на початку війни, через доукомплектацію після втрат.

При цьому, керівник Міноборони підкреслив, що наразі Бахмут є опорним пунктом.

«Бахмут - це опорний пункт, точка на лінії фронту, яку ми захищаємо, щоб, знищивши її, зменшити можливості противника для наступу», - заявив Резніков.

Нагадаємо, що українські військові минулої доби, 25 лютого, знищили ще 660 російських загарбників. Окупанти втратили уже понад 148 тисяч своїх бійців.

Також напередодні прикордонники знищили штурмову групу військ рф у Бахмуті.

Раніше британська розвідка оцінила втрати російської армії та «вагнерівців» на війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: