Буданов: нічого не змінилося – з середини до кінця весни будуть вирішальні бої

Читать на русском
Буданов заявив, що з середини до кінця весни в Україні будуть вирішальні бої – за його словами, це буде переломний момент у війні.
Фото: FT

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов підтвердив свій прогноз про те, що з середини до кінця весни в Україні будуть вирішальні бої.

«Так, це переломний момент», – сказав він в інтерв'ю Forbes.

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

На запитання: «Якщо накласти футбольну аналогію на 12 місяців великої війни. Який зараз рахунок та яка хвилина матчу?» він відповів: «Рахунок 1:1, а хвилина 70-та. Це суб'єктивне бачення».

Буданов також назвав три найбільші, на його думку, поразки України у цій війні: «Перша найбільша поразка – тимчасова поразка України в районі Сєвєродонецька. Друга – перший період війни, коли була проламана лінія в районі Волновахи. І третя, це буде загальна відповідь, це те, що ми допустили у 2014 році тимчасову окупацію Донецької та Луганської областей, автономної республіки Крим».

Трьома найбільшими перемогами України глава розвідки вважає витіснення окупантів з Київського напрямку, контрнаступ на Харківському напрямку та повернення Херсона.

Нагадаємо, раніше Буданов говорив, що очікує на «найбільш спекотні» бойові дії в березні.

Він також прогнозував, що остаточно війна завершиться до літа 2023 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: