У ГУР заявили, що Україна напередодні дуже активної фази війни

Читать на русском
Україна зараз перебуває напередодні дуже активної фази війни з росією. Вже у лютому та березні очікуються активні дії на фронті.

Україна зараз перебуває напередодні дуже активної фази війни з росією. Вже у лютому та березні очікуються активні дії на фронті.

Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі каналу Freedom 1 лютого.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

«Ми перебуваємо напередодні дуже активної фази. І лютий, і березень будуть дуже активні дії», – сказав Юсов.

За його словами, зараз ситуація на фронті важка - війська рф продовжують наступальні дії.

Юсов зазначив, що росіяни розуміють, що посилюється міжнародна підтримка України і що незабаром буде наступний «Рамштайн», тож продовжують кидати на штурмові дії частково мобілізованих, а також злочинців із ПВК «Вагнер» та інших приватних військових компаній.

За словами Юсова, втрати ворога набагато більші, ніж в українській армії, але росіянам нічого не залишається, як намагатися воювати «кількістю».

«Майстерність та мотивація українських воїнів, плюс техніка та плюс озброєння – як вітчизняні, так і допомога від міжнародних партнерів, – це те, що зрештою переламає хід цих наступальних дій», – додав представник ГУР.

Нагадаємо, раніше в ГУР заявили, що весна та початок літа будуть вирішальними у війні з росією.

Глава української розвідки Кирило Буданов очікує на «спекотніші» бойові дії в березні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: