«Неактуальність та розгубленість»: в ОПУ відреагували на виступ путіна

Читать на русском
Як заявив Михайло Подоляк, президент рф Володимир Путін сьогодні під час виступу публічно продемонстрував свою неактуальність і розгубленість.

Російський президент володимир путін сьогодні під час виступу публічно продемонстрував свою неактуальність і розгубленість.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Twitter.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

«Путін публічно продемонстрував свою неактуальність та розгубленість. І наголосив, що рф перебуває в безумовному «таежном тупике». І що перспективних рішень у нього немає й не буде. Бо скрізь «нацисти, марсіани і теорії змови»… Sic transit gloria mundi путіна в парламенті рф...», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні президент росії володимир путін виступив перед федеральними зборами. При цьому близько півгодини свого виступу він присвятив війні проти України та Заходу. Путін традиційно згадав «геноцид Донбасу» та підготовку «до каральної кривавої акції на Донбасі».

За спостереженням ISW, путін, щоб посилити підтримку росіянами війни проти України та продовжити мобілізацію, намагається зробити із свого вторгнення другу «Велику вітчизняну».

Reuters писало про те, що російська еліта готується до тривалої війни та президентства путіна після 2024-го.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: