МЗС України про візит Байдена: «Чіткий сигнал на болота, вас ніхто не боїться»

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував візит президента США Джо Байдена до Києва.
фото ОПУ

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував візит президента США Джо Байдена до Києва. За його словами, зустріччю та розмовою залишилися задоволені як Байден, так і Зеленський.

Про це Кулеба розповів у Facebook.

Загарбницька війна путіна зазнає невдачі – БайденДжо Байден зазначив, що путін помилився, вважаючи, що Україна слабка, а Захід розділений. Нині він зазнає невдачі у своїй війні.

«Відбули історичний візит. Скажу так: обидва президенти задоволені розмовою. Атмосфера - максимально довірлива і душевна. Цей візит є перемогою українського народу і президента Зеленського. Він здійснений всупереч всьому заради перемоги України і всього вільного світу. Чіткий сигнал на болота - вас ніхто не боїться!», – написав він.

Крім цього, глава МЗС розповів, що протягом наступних днів здійснить відрядження до Брюсселя, де 21 лютого відбудеться перша тристороння зустріч Україна-ЄС-НАТО для координації зусиль зі зброї, тренувань, збільшення обсягів роботи оборонної промисловості.

Також у Гаазі він візьме участь у переговорах щодо зброї, відповідальності, членства України в ЄС та участь у заходах з нагоди року повномасштабного вторгнення. Після цього Кулеба вирушить до Нью-Йорка.

«Нью-Йорк: Генасамблея, Рада Безпеки, зустрічі. Це буде про коаліцію на підтримку України, Формулу миру Зеленського, а також інші важливі рішення», – додав глава МЗС.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, Джо Байден прибув із неоголошеним візитом до Києва. Подробиці організації цієї поїздки розповіли американські ЗМІ.

У Києві Байден анонсував новий пакет допомоги Україні на 500 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: