У Хмельницькому ворожа ракета влучила у воєнний об'єкт: подробиці від ОВА

Читать на русском
Під час ранкової атаки росії на Хмельницький було влучання у воєнний об'єкт, друга ракета впала поблизу зупинки транспорту.

Під час ранкової атаки армії рф на Хмельницький було влучання у воєнний об'єкт, друга ракета впала поблизу зупинки громадського транспорту.

Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у Telegram.

Масована ракетна атака рф на Україну 24 лютого: яка ймовірність такого сценаріюПро те, чи будуть російські терористи намагатися влаштувати чергову масовану ракетну атаку на Україну 23-24 лютого 2023 року – в матеріалі Слово і діло

«Сьогодні вранці ворог завдав 2 удари по місту Хмельницькому. На жаль, є влучання у військовий об'єкт, також є ще одне влучання поблизу зупинки громадського транспорту», – написав він.

За словами голови ОВА, вибуховою хвилею пошкоджено будинки, 3 навчальні заклади, вибито сотні вікон, пошкоджено 11 автомобілів.

«2 цивільних людей звернулися до лікарні за допомогою. Це чоловік та жінка. Чоловік, який має осколкове поранення, знаходився у маршрутці. Пораненим надана медична допомога. Їх стан стабільний», – уточнив Гамалій.

Нагадаємо, сьогодні росія знову запускала ракети по Україні. У Хмельницькому пролунали два вибухи. У місті є пошкодження та двоє поранених.

Росіяни випустили по Україні чотири «Калібри» з Чорного моря, дві збила ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: