Російські ракети сьогодні пролетіли близько до ядерного об'єкту

Читать на русском
Сьогодні під час ракетної атаки росії зафіксували прольоти двох ворожих ракет над Південноукраїнською АЕС.
фото Енергоатом

Сьогодні під час ракетної атаки росії зафіксували прольоти двох ворожих ракет над Південноукраїнською АЕС.

Про це повідомили у НАЕК «Енергоатом» у Telegram.

Ворожий дрон пролетів над Південноукраїнською АЕС: Енергоатом звернувся до МАГАТЕІранський дрон-камікадзе Shahed пролетів над майданчиком Південноукраїнської АЕС поблизу ядерної установки.

«Росія вкотре здійснила акт ядерного тероризму. Сьогодні, 18 лютого 2023 року, під час чергової масованої ракетної атаки росії на Південноукраїнській АЕС о 8:25 та 8:27 зафіксовано прольоти двох ворожих крилатих ракет», - сказано в повідомленні.

Як зазначили в НАЕК, повітряні об'єкти рухалися руслом Південного Бугу в напрямку міста Первомайськ Миколаївської області і «пролетіли небезпечно близько до ядерного об'єкта».

«Загроза поцілити в реактор з можливими наслідками – ядерною катастрофою – знову була високою. Це черговий акт ядерного терроризму рф, що загрожує безпеці всього світу!», - зазначили в компанії.

В Енергоатомі вкотре звернулися до МАГАТЕ «з вимогою вжити всіх можливих заходів для припинення ядерного тероризму росії, виведення військових формувань рф з території Запорізької станції та встановлення демілітаризованої зони навколо неї, а також безпольотної – над усіма атомними об'єктами України».

Нагадаємо, сьогодні росія знову запускала ракети по Україні. У Хмельницькому пролунали два вибухи. У місті є пошкодження та двоє поранених.

Росіяни випустили по Україні чотири «Калібри» з Чорного моря, дві збила ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: