Росіяни знову запустили ракети по Україні: ППО вже працює по цілям

Читать на русском
Тривога охопила всі області, окрім Одеської, Полтавської, Харківської та Сумської. Підтверджено пуски ракет росіян із Чорного моря.

В Україні в суботу вранці 18 лютого оголошено повітряну тривогу в кількох областях, у тому числі й у Києві. Росія знову атакує Україну ракетами. Є перші збиті цілі.

Згідно з картою повітряних тривог, зараз вона охопила всі області, крім Одеської, Полтавської, Харківської та Сумської. Всіх просять пройти в укриття і залишатися там до закінчення тривоги.

Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про дві «невідомі цілі», які рухаються на захід України. Пізніше він додав, що «підтверджено пуски ще з Чорного моря».

«Увага, з району Феодосії був зафіксований пуск 6 ракет «Калібр». Тепер вони вже на території України та прямують на захід! Будьте уважні та перебувайте у укриттях. ППО вже відпрацьовує цілі», – написав у Telegram начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник.

Голова ОПУ Андрій Єрмак повідомив, що росіяни задіяли тактичну авіацію.

Пізніше Кім написав про перші збиті ракети.

Нагадаємо, у РНБО припускали, що росія може влаштувати нову атаку 24 лютого. В ОПУ закликали довіряти Повітряним силам України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: