Ракетний удар по Хмельницькому: є руйнування та постраждалі

Читать на русском
У Хмельницькому внаслідок ворожого ракетного обстрілу у суботу, 18 лютого, пошкоджені школи, житлові будинки й техніка. Постраждали двоє людей.
Укрінформ

У Хмельницькому внаслідок ворожого ракетного обстрілу у суботу, 18 лютого, пошкоджені школи, житлові будинки й техніка. Постраждали двоє людей.

Про це повідомив мер Хмельницького Олександр Симчишин в етері телемарафону.

За його словами, внаслідок ворожої атаки в місті пошкоджено три навчальні заклади та близько 10 багатоповерхових житлових будинків

«Десь півтисячі вікон і балконів знищено, пошкоджена частина техніки, зокрема один приватний транспортний засіб», – зазначив Симчишин.

Масована ракетна атака рф на Україну 24 лютого: яка ймовірність такого сценаріюПро те, чи будуть російські терористи намагатися влаштувати чергову масовану ракетну атаку на Україну 23-24 лютого 2023 року – в матеріалі Слово і діло

Крім цього, через ворожий вогонь двоє цивільних отримали поранення, наразі їхньому життю нічого не загрожує. На місцях працюють комунальні служби та ДСНС, які усувають наслідки атаки. В окремих районах превентивно вимикали світло та постачання вже відновили.

Нагадаємо, в Україні в суботу вранці, 18 лютого, було оголошено повітряну тривогу. Росія знову атакувала Україну ракетами. На півдні є збиті цілі. Також повідомлялося про роботу ППО на Дніпропетровщині. У Хмельницькому прогримів вибух.

Пізніше стало відомо, що окупанти сьогодні вранці випустили по Україні чотири крилаті ракети «Калібр» з акваторії Чорного моря. Дві збила ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: