Найважчим напрямком на Луганщині залишається Кремінське

Читать на русском
На Луганщині тривають важкі бої з окупантами. Найскладніша ситуація зараз на Кремінському напрямку.

На Луганщині тривають важкі бої. Найскладніша ситуація зараз на Кремінському напрямку. Там ворог збільшує кількість атак, але не просувається.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

Данілов не виключає масованої атаки росії 23-24 лютогоСекретар РНБО Олексій Данілов вважає, що росія цілком може готувати масований удар по Україні 23-24 лютого, але до цього готові .

Він розповів, що одним із найважчих напрямків на Луганщині останнім часом залишається Кремінське, суттєвих поступів ворога там немає, проте збільшилася кількість атак та обстрілів.

За даними, у цьому районі росіяни встановили потужний комплекс радіоелектронної боротьби, що ускладнює використання квадрокоптерів та безпілотників.

До цього окупанти повністю розбили такі населені пункти як Новоселівське, Макіївка та Куземівка.

Також Гайдай додав, що на Луганщині «вагнерівці» вже «закінчуються», тому переважно зараз на фронті переважно спостерігаються «частково мобілізовані» росіяни, підготовлені «двомісячним курсом молодого бійця».

Нагадаємо, ЗСУ за добу відбили 20 нових атак окупантів. Також повідомлялося, що росіяни на Кремінському напрямку після активних атак відійшли із суттєвими втратами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: