Названо дві найгарячіші точки на фронті в Луганській області

Читать на русском
На луганському напрямку фронту найгарячіше зараз біля Білогорівки, а також в районі Кремінної.

На луганському напрямку фронту найгарячіше зараз біля Білогорівки та в районі Кремінної. Ворог знову атакував Білогорівку вранці, але ЗСУ дали відсіч.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону в понеділок, 13 лютого.

Два тижні до роковин вторгнення: які події свідчили про невідворотність наступу рік томуЯкі події відбувалися протягом півмісяця до початку великої війни – на інфографіці. За кілька тижнів до 24 лютого з путіним спілкувалися Макрон та Байден, Зеленський виступав на Мюнхенській конференції, Україна відзначала День єднання.

«Якщо взяти три напрямки: Сватове, Кремінна та Білогорівка. Найгарячіше зараз поблизу Кремінної та Білогорівки. Сьогодні о 4:00 росіяни атакували Білогорівку з усіх можливих сторін, але всі спроби ворога відбиті Збройними силами України. Наші сили оборони цей наступ відбили. Така сама ситуація відбувалася на Кремінському напрямку, ворог атакує великою кількістю особового складу. Після бойового зіткнення із нашими захисниками рашисти відійшли назад», – сказав Гайдай.

На Сватівському напрямі, за його словами, стабільно нових потужних атак ворога немає.

«Просто зараз відбувається підготовка до наступу. На фронті Луганської області значно побільшало обстрілів та авіаударів з боку росіян. Збільшилася кількість атак невеликими групами, які зондують слабкі місця. Резервів вони багато, техніки багато. Очікуємо найближчими днями масованих цілодобових атак рашистів», – додав Гайдай.

Нагадаємо, раніше Гайдай заявляв, що ворожі війська розпочали новий наступ на Луганщині, але успіху не мають.

Також повідомлялося, що росіяни повністю знищили селище Новоселівське на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: