Бої на Луганщині: найближчим часом атаки ворога можуть посилитись

Читать на русском
На Луганщині найближчим часом можуть розпочатися нові масовані атаки російських окупантів.

На Луганщині найближчим часом можуть розпочатися масовані атаки російських окупантів. Стягується все більше техніки на цей напрямок.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

Два тижні до роковин вторгнення: які події свідчили про невідворотність наступу рік томуЯкі події відбувалися протягом півмісяця до початку великої війни – на інфографіці. За кілька тижнів до 24 лютого з путіним спілкувалися Макрон та Байден, Зеленський виступав на Мюнхенській конференції, Україна відзначала День єднання.

За його словами, на Луганщині вже фіксується збільшення артилерійських та авіаційних ударів з боку окупантів. Росіяни стягують на цей напрямок більше сил та техніки, щоб вийти на адміністративні кордони області.

«На наш напрямок вони кидають усі сили, щоб вийти на адмінкордон і щоб було, що «продавати» населенню російської федерації. Те, що збільшилася кількість обстрілів, кількість авіаударів, збільшилась кількість атак. Ми бачимо, що це більше таке зондування, пошук слабких місць. Це вже одна частина, мабуть, початкова масованого наступу», – сказав Гайдай.

Нагадаємо, напередодні в ОВА повідомляли, що на луганському напрямку фронту найгарячіше зараз біля Білогорівки та в районі Кремінної.

Раніше Гайдай заявляв, що ворожі війська розпочали новий наступ на Луганщині, але успіху не мають.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: