У Москві спалахнула масштабна пожежа: що відомо

Читать на русском
Повідомляється, що всередині автосервісу вибухають каністри з паливом, також через загоряння частково обвалилася покрівля.
РИА «Новости»

В ніч на 14 лютого у столиці країни-агресора сталася масштабна пожежа, загорівся автосервіс.

Про це повідомляють «Москва 24», «ТАСС» та «РИА Новости».

Як зазначається, у північно східному районі Москви, на вулиці Декабристів, сталася пожежа на території одного з автосервісів. Співробітники МНС врятували трьох людей.

Повідомляється, що всередині автосервісу вибухають каністри з паливом, також через загоряння частково обвалилася покрівля.

Згідно з даними «РИА Новости», вогонь вдалося локалізувати на території 1,5 тис. кв. м. Гасіння ускладнюється тим, що в будівлі знаходяться покришки і масла.

За інформацією «ТАСС», на другому поверсі будівлі через пожежу заблоковані дві людини.

Пожежа спалахнула поблизу Науково-дослідницького інституту точних приладів, який займається розробкою та виготовленням каналів радіоуправління для об'єктів морського та авіаційного реактивного озброєння.

Вже о 02:20 росЗМІ повідомили про ліквідацію пожежі у Москві.

Нагадаємо, що у ніч на 4 лютого в місті Борисовка, що в Бєлгородській області рф, сталася масштабна пожежа – горіла нафтобаза. Вогнем було серйозно пошкоджено виробництво «Борисівського заводу мостових металоконструкцій».

11 лютого у Бєлгородській області заявляли про чергову атаку безпілотників. Дрон атакував інфраструктурний об'єкт, жертв та постраждалих немає.

Того ж дня у Бєлгородській області рф знову повідомили про обстріл. Цього разу гучно було у місті Шебекіно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: