У Бєлгородській області заявили про чергову атаку безпілотників

Читать на русском
У Бєлгородській області російської федерації заявили про чергову атаку безпілотників у суботу, 11 лютого.
Getty Images

У Бєлгородській області російської федерації заявили про чергову атаку безпілотників у суботу, 11 лютого.

Про це повідомляє губернатор регіону Вячеслав Гладков в Telegram.

Він стверджує, що нібито дрон атакував інфраструктурний об'єкт на території Бєлгородської області. Жертв та постраждалих немає.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

«У Яковлівському міському окрузі безпілотниками атакували інфраструктурний об'єкт. Жертв та постраждалих немає. Оперативні служби виїхали на місце для усунення наслідків», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 4 лютого в місті Борисовка, що в Бєлгородській області рф, сталася масштабна пожежа – горіла нафтобаза. Вогнем було серйозно пошкоджено виробництво «Борисівського заводу мостових металоконструкцій».

Додамо, що володимир путін та його поплічники можуть скільки завгодно говорити, що війна проти України «йде суворо за планом», але навряд чи цей план передбачав посилення ППО столиці чи зведення ліній оборони у прикордонних областях. Проте реальність така, що рф майже через рік після початку вторгнення стала серйозно побоюватися атак на своїй території, або ж намагається навіяти населенню реальність «загрози» ззовні. Як росія готується оборонятися, дослідило «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: