У США оцінили ймовірність масованої повітряної атаки росії по Україні

Читать на русском
Міністр оборони США заявив, що зараз немає жодних ознак того, що російська армія готується до масованої повітряної атаки по Україні.

Наразі немає жодних ознак того, що російська армія готується до масованої повітряної атаки по Україні.

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін за підсумками чергової зустрічі у форматі Рамштайн, його слова передає CNN.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«Ми поки що не бачимо, щоб росія готувала свої літаки для якоїсь масованої атаки. Але ми знаємо, що вони мають значну кількість техніки, яку можуть використовувати», – зізнався Остін.

При цьому глава Пентагону наголосив, що Україна в будь-якому випадку має отримати більше засобів ППО, щоб протистояти можливим атакам Росії.

Напередодні ЗМІ повідомили, що росіяни стягують армійську авію до кордонів з Україною, щоб здійснити масований обстріл військових та цивільних об'єктів. У ЗСУ припустили, що наступний масований ракетний удар може відбутися 24 лютого.

Нагадаємо, попередній удар росія завдала у п'ятницю, 10 лютого. За даними Повітряних сил ЗСУ, сили ППО знищили 61 російську ракету з 71.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: