Нова атака росіян: стало відомо, скільки ракет збила українська ППО

Читать на русском
Російські війська завдали нового масованого удару по об’єктах критичної інфраструктури України.  Сили ППО знищили 61 ракету з 71.
glavcom.ua

Російські війська завдали нового масованого удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Сили ППО знищили 61 ракету з 71.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

З повітря рф атакувала вісьмома стратегічними бомбардувальниками Ту-95мс. Вони випускали ракети Х-101 та Х-555 з районів Каспійського моря та Волгодонська. Водночас з кораблів у Чорному морі були випущені крилаті ракети типу «Калібр».

Аварійні відключення світла ще діють у 4 областяхВнаслідок масованого ракетного удару рф у Харківській, Хмельницькій, Одеській та Київській областях діють мережеві обмеження.

Станом на 11:30 росіяни випустили 71 ракету Х-101, Х-555, «Калібр». Варто зауважити, що сюди зараховують і нічні пуски. За цей час Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил та інших складових Сил оборони України було знищено 61 крилату ракету та 5 дронів-камікадзе «Shahed-136/131».

Нагадаємо, вночі росіяни запустили по Україні сім дронів-камікадзе Shahed-136/131 і шість крилатих ракет морського базування «Калібр». Було знищено п'ять ракет та п'ять дронів. Постраждали Харків, Запоріжжя, Хмельницька та Дніпропетровська області.

Вранці росія розпочала нову масштабну ракетну атаку. Тільки над Києвом, за попередньою інформацією, було збито 10 ракет. У Голосіївському районі уламками ракети пошкоджено два автомобілі, будинок та електромережі. Тоді як на Львівщині ракета російських окупантів впала неподалік автобусної зупинки.

Пізніше по всій Україні знову оголосили тривогу. З аеродрому в Білорусі злетіли російський розвідувальний борт ДРЛО А-50У та три винищувачі МіГ-31К.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: