Внаслідок останньої масштабної атаки росіян постраждали понад 10 людей

Читать на русском
В Україні внаслідок масштабної ракетної атаки росіян у п’ятницю, 10 лютого, постраждали 12 осіб.
Getty Images

В Україні внаслідок масштабної ракетної атаки росіян у п’ятницю, 10 лютого, постраждали 12 осіб.

Про це ДСНС повідомляє у Телеграмі.

Відомо, що вчора рятувальники ліквідували 16 пожеж, які виникли після ракетної атаки росіян. Вони також надали психологічну допомогу 172 особам.

«Ворог продовжує залякувати наших людей. Підрозділами ДСНС з початку доби 10 лютого було здійснено 168 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів. Наші спеціалісти ліквідували 16 пожеж та надали психологічну допомогу 172 особам», – заявив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук.

За його словами, учорашня атака призвела до пошкодження 58 об’єктів, серед яких переважно житлові будинки. Загалом від ДСНС до ліквідації наслідків обстрілів з початку доби залучалося понад 450 осіб та близько 100 одиниць техніки.

Нагадаємо, 10 лютого росія влаштувала черговий масований обстріл України. Під ударами знову опинилася критична інфраструктура. За даними Повітряних сил ЗСУ, сили ППО знищили 61 російську ракету з 71.

Крім цього, увечері 10 лютого українські військові знищили 20 ударних дронів Shahed, які запустили росіяни. Водночас відомо про пошкодження трьох енергооб'єктів у Дніпропетровській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: