Ракетний бліцкриг росіян провалився і вже не має сенсу – ГУР

Читать на русском
Масовані ракетні удари армії рф втратили свій сенс. Проте ворог все одно не відмовився від ідеї нових атак.

Масовані ракетні удари армії рф втратили свій сенс. Енергосистема України змогла вистояти, хоч і з великими втратами. Проте ворог все одно не відмовився від ідеї нових атак.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону у четвер, 9 лютого.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«Ракетний бліцкриг вже втратив свій сенс, бо українська енергосистема вистояла, незважаючи на величезні втрати. Українське суспільство ще більше згуртувалося... Український опір не зламався, українські енергетики в умовах надзвичайної ситуації все ремонтують, цілий світ допомагає нам з обладнанням та генераторами, тож ми вистоємо. Ми бачимо, що весна незабаром. Тому ракетний бліцкриг провалився», – сказав він.

Однак, за словами представника ГУР, росія продовжить свої теракти, «оскільки інших методів у них не так багато залишається».

Юсов також додав, що кількість високоточного ракетного озброєння у росіян стрімко зменшується. Крім того, країна-агресора не має можливості поповнювати свої запаси.

«Але в них ще багато ракет та багато застарілого ракетного озброєння. С-300 дуже багато ракет. Це означає, що наші прифронтові міста залишаються під серйозною загрозою», – пояснив представник ГУР.

Нагадаємо, остання масова атака рф по Україні була 26 січня. Зараз, за даними Сил оборони, росія веде розвідку, але не настільки активно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: