Скільки високоточних ракет залишилося у росіян: у ГУР назвали цифру

Читать на русском
На озброєнні російської армії залишилося близько 550 високоточних ракет, що становить трохи більше 20 відсотків довоєнних запасів.
Mind.ua

На озброєнні російської армії залишилося приблизно 550 високоточних ракет, що становить не більше 20% довоєнних запасів і того, що було зроблено під час війни.

Про це в інтерв'ю Delfi заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

«У них є «Іскандери», є Х-101, Х-555. За нашими підрахунками в росії залишилося не більше 20% від довоєнних запасів і того, що було зроблено під час війни. Це приблизно 550 одиниць», – сказав він.

За словами Скібіцького, потенціалу рф вистачить на проведення двох-трьох масованих ударів у кількості понад 80 ракет. Минулий удар становив менше 30 високоточних ракет.

«Це означає, що вони мають дефіцит, вони не встигають поповнювати арсенал. Вони пішли іншим шляхом: щоб покрити такий дефіцит вони тепер використовують дрони-камікадзе, як іранського виробництва, так і свої», – додав він.

Нагадаємо, Скібіцький заявив, що весна та початок літа будуть вирішальними у війні з росією.

Глава української розвідки Кирило Буданов прогнозує «найспекотніші» бойові дії у березні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: