На Київщині завтра не вимикатимуть світло: в ДТЕК розповіли подробиці

Читать на русском
У п'ятницю, 10 лютого, на Київщині проводитимуть виміри потужності споживання електроенергії, тож світло буде у мешканців протягом всього дня.

У п'ятницю, 10 лютого, на Київщині проводитимуть виміри потужності споживання електроенергії, тож світло буде у мешканців протягом всього дня.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

«10 лютого Укренерго проводитиме виміри потужності споживання електроенергії в Київській області для визначення актуальних показників. У зв'язку з цим завтра не застосовуватимуться стабілізаційні та екстрені відключення світла майже по всій Київській області», - повідомляють у ДТЕК.

Обмеження застосовуватимуться у частині:

  • Бучанського району
  • Фастівського району
  • Обухівського району

Кияни зможуть отримувати попередження про відключення світла через СМС – YasnoМешканці столиці відтепер зможуть дізнатися про відключення світла у своїй черзі за допомогою SMS-повідомлень на телефони.

Зазначається, що в ці райони немає можливості постачати електроенергію в повному обсязі через значне пошкодження обладнання. У зв'язку з цим у пікові години там можливі відключення світла згідно із графіком.

Нагадаємо, споживання електроенергії в Україні залишається значним через морози, дефіцит потужності зберігається. Сьогодні для Харківської, Херсонської та Хмельницької областей не застосовують ліміти споживання.

8 лютого у Запорізькій, Донецькій та Миколаївській областях не було відключень світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: