Поблизу окупованого Мелітополя підірвано міст, удару завдали з HIMARS

Читать на русском
У результаті атаки рашисти підраховують втрати в техніці та живій силі. Ймовірно, у момент прильоту шляхопроводом перевозили військовий вантаж.
Ілюстративне фотоДжерело: dw.com

Поблизу тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області вдень 29 січня було підірвано міст.

Про це повідомляє Telegram-канал «РІА-Мелітополь».

Зазначається, що удару було завдано з РСЗВ HIMARS біля села Світлодолинське Мелітопольського району.

У Генштабі показали, як окупанти «наступають» на Запорізькому напрямкуНа Запорізькому напрямку під час наступу росіян уже знищено 5 БМП, ворожий танк та близько 30 загарбників.

«У результаті атаки рашисти підраховують втрати в техніці та живій силі. Ймовірно, у момент «прильоту» шляхопроводом перевозили військовий вантаж. Поряд із селом Долинським проходить залізнична магістраль, яку російські фашисти використовують для постачання своїх військ», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією видання, так звана окупаційна влада, зокрема гауляйтер Володимир Рогов, традиційно почали «стогнати» про нібито загиблих цивільних. За словами російського пропагандиста, по мосту вдарили під час «ремонтних робіт», тому на місці є втрати.

«Але вірити йому не варто. Усі вже давно переконалися, що ЗСУ завдають абсолютно точних ударів виключно по військових цілях», - наголошує «РІА-Мелітополь».

Водночас, відповідного підтвердження Генштабу поки що не було.

Нагадаємо, що колаборанти у Мелітополі намагаються створити власне ПВК.

Раніше ми повідомляли, що російські окупанти запевнили, що забиратимуть квартири та автомобілі у мешканців Мелітополя, які не оформлять російського паспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: