У Генштабі показали, як окупанти «наступають» на Запорізькому напрямку

Читать на русском
На Запорізькому напрямку під час наступу росіян уже знищено 5 БМП, ворожий танк та близько 30 загарбників.
Укрінформ

На Запорізькому напрямку під час «наступу» росіян уже знищено 5 БМП, ворожий танк та близько 30 загарбників.

Про це пише Генштаб ЗСУ.

Військові показали, як російські окупанти нібито наступають на Запорізькому напрямку. У результаті однієї з таких спроб загарбники втратили 30 солдатів, танк та п'ять БМП.

«Поки російські пропагандисти у своїй хворій уяві «захоплюють» населені пункти Запорізької області Сили оборони краю спокійно та впевнено знищують техніку та живу силу противника, займаючи ворожі позиції», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін заявив, що наразі на Запорізькому напрямку окупаційні війська російської федерації не здійснюють масштабних наступальних дій.

За інформацією Генштабу, російські окупанти намагаються наступати на Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках, а українські військові б'ють по районах зосередження загарбників та позиціях їх зенітних ракетних комплексів.

Додамо, зрадники та колаборанти в окупованому Мелітополі намагаються створити власну приватну військову компанію. До її складу беруть людей з країни-агресора та Сербії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: