Подоляк прокоментував кадрові рішення Зеленського

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський своїми кадровими рішеннями реагує на ключовий запит суспільства до справедливості, заявив Подоляк.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський своїми кадровими рішеннями реагує на ключовий запит суспільства до справедливості.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у вівторок, 24 січня.

Які кадрові ротації відбулися у владі протягом рокуЦього року змінилося кілька міністрів в уряді Шмигаля, було звільнено керівників СБУ, Нацбанку та Офісу генпрокурора.

«Кадрові рішення Зеленського свідчать про ключові пріоритети держави. Жодних «заплющених очей». Під час війни усі мають розуміти свою відповідальність. Президент бачить та чує суспільство. І безпосередньо реагує на ключовий суспільний запит – справедливість для всіх», – написав він.

Нагадаємо, Зеленський своїм указом за 23 січня звільнив заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка. Указ оприлюднено на сайті ОПУ. Сам Тимошенко також підтвердив свою відставку.

Також сьогодні стало відомо, що з Офісу генпрокурора звільнено Олексія Симоненка. У відставку також подав один із заступників міністра оборони.

Зеленський до цього анонсував «кадрові рішення» у міністерствах, структурах центральної влади, регіонах та у правоохоронній системі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: