Тимошенко та декілька керівників ОВА написали заяви про звільнення з посади – УП

Читать на русском
Згідно зі словами джерел, замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.
Офіс президента

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з посади. Крім того, у відставку підуть глави ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Про це повідомляє «Українська правда», з посиланням на поінформованих співрозмовників у складі РНБО та джерела у Кабміні.

Згідно зі словами джерел, замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Зеленський анонсував серйозні кадрові перестановки в органах владиХоча зараз на передньому плані питання оборони, війни та зовнішньої політики - це не означає, що президент не чує, про що говорять в суспільстві на всіх рівнях

При цьому, у відставку підуть керівники ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей. Йдеться про Дмитра Живицького, Олександра Старуха, Валентина Резніченка та Ярослава Янушевича.

Напередодні видання повідомляло, що можуть звільнити кількох голів ОДА, що безпосередньо пов‘язані з Тимошенком.

Раніше ми вже повідомляли, що Кирила Тимошенка можуть незабаром звільнити з посади заступника керівника Офісу президента України.

Нагадаємо, з інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, які кадрові ротації відбулися у владі протягом 2022 року.

Також стало відомо, що першим кандидатом на звільнення з уряду є міністр енергетики Герман Галущенко. Також під питанням майбутнє міністра спорту Вадима Гутцайта та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: